herberg-aan-het-meer-tuin-4
herberg-aan-het-meer-tuin-12
IMG_3399

Pension

Een oude pastorie, 11 minuten van Amsterdam Centraal Station, met 5 sterren voorzieningen. Een typisch Nederlandse omgeving met monumentale gebouwen rond een klein meer. 400 jaar geleden was dit de eerste stop voor de schepen die hun lading tabak, wijn, suiker en vele andere producten vervoerden voor de handel met de Nederlanders. Dit is misschien wel een van de meest authentieke plaatsen in Amsterdam.
Vlakbij musea, Anne Frank Huis, kaasboerderijen en klompenmakerijen. Het ontbijt is een heerlijke traktatie. Zelfgebakken brood en jam, verse fruitsalades, kaas en traditionele vleeswaren, allerlei eiergerechten, echte koffie en een heerlijke keuze aan thee. Bus-/tramkaartjes en veel informatie over de dagelijkse gebeurtenissen zijn ter plaatse verkrijgbaar.

 

Voedsel

 
INN ON THE LAKE is een plek waar alles wordt gedreven door lokale boeren op een bepaalde dag. Ontbijt & diner menu's zullen elke dag veranderen, afhankelijk van wat de foerager levert en de chef-kok vindt om te vinden in perfecte staat zijn. Onze stijl van eten wordt gedreven door thuis geteelde helderheid van smaak trouw aan de seizoenen en beïnvloed door de locatie, weggestopt in het hart van het Waterland platteland. Onze toewijding aan een 50-km menu ondersteunt niet alleen onze lokale leveranciers, maar betekent dat we 100% eerlijk kunnen zijn over de herkomst van onze ingrediënten.
  

 

 

nl_NL

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Laat uw e-mail bij ons achter om het laatste nieuws en aanbiedingen te ontvangen.

Boek direct

Boek uw verblijf direct via onze website en ontvang gratis toegang tot Spa & Sauna.