Bij Guesthouse Inn on the lake werken we samen met lokale bedrijven om elkaar op deze manier te ondersteunen en in het zonnetje te zetten
.

NATUURLIJKE LANDBOUW BIJ LINDENHOFF 
Lindenhoff's missie is om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor planten, dieren en de aarde. Onze boeren zorgen elke dag met veel liefde voor onze koeien en varkens. Vlees smaakt naar onze mening het lekkerst als dieren een goed leven hebben gehad. Elk product in ons assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende in zijn soort is. Onze ervaring en overtuiging zeggen dat de beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarbij het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is dus altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak.       
Rijksstraatweg 21, Baambrugge
 Bourgondische levensstijl Kaasleverancier
René Koelman is de oprichter van Bourgondisch Lifestyle. Meer dan twintig jaar geleden werkte hij in Parijs. Daar verkocht hij Nederlandse kaas en kocht hij de buitenlandse kaas in voor de Nederlandse markt. Bij de levering van de Nederlandse kazen kwam René in contact met de Franse affineurs en mocht hij in hun kelders kijken. Wat hem opviel was dat iedereen zijn eigen manier had om de kaas op smaak te brengen. Zijn bloed begon sneller te stromen en de ideeën stapelden zich op. Kaas verfijnen naar de smaak van de Nederlander of de culinaire levensgenieter, dat is wat René wilde doen. In de winkel en kelder van zijn eerste vestiging in Beverwijk kon hij zich jarenlang uitleven op het op smaak brengen en perfectioneren van kazen. Zo worden de kazen grondig geïnspecteerd, soms direct gewassen of geborsteld, en zorgvuldig opgeslagen in de juiste raffinagekamer.
Plantage 120 Beverwijk
ZENOLOGIE
Zenology is een indie lifestyle bedrijf dat zich inzet om hotel luxe bij u thuis te brengen, door het maken van verstandige, luxe, kwaliteit beauty en lifestyle producten die de huid voeden, het lichaam herstellen, een interieur of uzelf opfleuren, allemaal met zorg voor het milieu.
Bij Zenology vinden we dat we Zorg en Overweging moeten nemen, ons bewust moeten zijn van en verantwoordelijk zijn voor de producten die we gebruiken.Duurzaamheid, en een milieuvriendelijke realisatie geïnspireerd door, maar belangrijker nog met respect voor, de natuur in balans met design. Alle kamers hebben zenology producten in de kamer. 
Nederlandse wijnleverancier Bob wijn
Drie ondernemers met een passie voor wijn hebben de handen ineen geslagen om Nederlandse wijn breder toegankelijk te maken voor het publiek: via de horeca, bedrijven en particulieren, zowel online als via een winkel. De naam bob is de Nederlandse benaming voor wijn van eigen bodem uit bepaalde gebieden. Franse wijnen worden bijvoorbeeld gekarakteriseerd met termen als AOP, Italiaanse wijnen met DOC (G) en voor Spanje is dat DO (Ca). De Nederlandse term hiervoor is onder andere Beschermde Oorsprongsbenaming, bob. Om een bob-benaming te krijgen, is de wijn afkomstig uit een bepaald gebied dat voor de wijnbouw is aangewezen en zijn alle druiven (100%) waarvan de wijn is gemaakt afkomstig uit dat geografische gebied.
Eerste van der Helststraat 41 Amsterdam

MARIE-STELLA-MARIS-WATER--3046x1128-w-1920x711
Marie-Stella-Maris
Marie-Stella-Maris is een Nederlands lifestyle merk met een sociale missie; schoon water voor iedereen, overal. Marie-Stella-Maris draagt haar steentje bij door de verkoop van natuurlijk mineraalwater en luxe verzorgingsproducten. Van elk verkocht item doneren ze aan waterprojecten over de hele wereld.
Zorg voor water
Marie-Stella-Maris is ervan overtuigd dat mensen het recht hebben op een waardig leven, wat ook het recht op schoon, veilig en toegankelijk (drink)water inhoudt. Toegang tot schoon water zal mensen in staat stellen hun leven in eigen hand te nemen en hun eigen toekomst op te bouwen. Voor elke liter van ons mineraal