Wellness

KVE_7-scaled-or3f1qqruhoewtyzx6fn7q28g39opv3u666q164834-p5k67sxfyotfs84ddz19vaohqfmj6q2akk3gq5qppo
VTzfFuPmcsk2Jn7wsoRr

Spa & Sauna 

Gehuisvest in de tuin van het pension met uitzicht op het meer. Het omvat een spa en een infrarood sauna. Boek een prive-uurtje voor wat ontspanning en spirituele wellness. De spa & sauna is gratis voor directe boekingen via onze website. Reserveringen voor de spa & sauna kunnen alleen worden gemaakt met Check-in op de dag van aankomst. Badjassen, handdoeken en slippers zijn in de kamer voor uw gebruik. Openingstijden zijn van 10:00 tot 22:00 elke dag van de week. Lees a.u.b. de "Spa & sauna gebruiksregels" voordat u het spa & sauna gebouw betreedt. Kinderen onder de 2 jaar hebben geen toegang tot de Spa of Sauna faciliteiten. Kinderen onder de 14 jaar moeten te allen tijde onder toezicht staan van een volwassene. Het gebruik van de Spa & Sauna doen dit op eigen risico. Eigenaren en Management zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen of verwondingen. Gelieve voorzichtig te zijn aangezien de spa glad kan zijn.

Massagebehandelingen

Waterland Relax Massage

55 min

Een zeer uitgebreide en totale lichaamsmassage waarbij ook het hoofd en de voeten worden gemasseerd. De kenmerkende Waterland relax massage is ontspannend voor lichaam en geest en heeft een rustgevende werking. De masseuse therapeut geeft extra aandacht aan elk deel van het lichaam.  

80,00 euro

Hot stone massage

60 min.

Bij de volledige lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen die warmte uitstralen in de buik van de spieren, waardoor spanning vrijkomt en de doorbloeding toeneemt. De stenen worden eerst op specifieke punten van het lichaam geplaatst, zodat de spieren los kunnen komen voordat ze worden gebruikt om het lichaam in voortdurende bewegingen te masseren. Deze methode wordt aanbevolen voor lichamelijk gevoelige personen, omdat het een diepere weefselmassage mogelijk maakt.

90,00 euro

Mama wordt gemasseerd

70 min

Speciaal gemaakt voor een "mommy to be". Wij hebben onze masseuses getraind voor deze massage door gebruik te maken van een comfortabel zwangerschapskussen waarmee je op je buik kunt liggen. Tijdens de zwangerschap draagt het lichaam extra gewicht en dit kan spanning veroorzaken in gewrichten en spieren. Deze massage is erop gericht om spanningen in zowel lichaam als geest los te laten, waardoor moeder en baby in balans komen.

Deze behandeling is pas mogelijk na de eerste 13 weken van de zwangerschap in verband met de ontwikkeling van de ongeboren baby.

100,00 euro

Intensieve massage voor spierontspanning

60min

Deze diep herstellende massage is speciaal ontworpen voor gespannen, gestresste en pijnlijke spieren om onmiddellijk de spanning te verlichten. Of het nu een zwaar trainingsschema is of vele uren achter je bureau, het lichaam wordt vaak tot het uiterste gedreven en kan gemakkelijk stijf, gespannen en pijnlijk worden. Zweedse en spiervezelmassagetechnieken worden gecombineerd met dynamische rek- en strekbewegingen en essentiële oliën zullen de spieren verwarmen en helpen de ophoping van melkzuur, dat stijfheid en pijn veroorzaakt, af te voeren.

80,00 euro

Voet-, hand- en beenmassage

60min

Energieke voet, hand en been behandeling die begint met een Epsom zout en magnesium voetbad om gifstoffen af te voeren en zwelling te helpen verminderen. De scrub gevolgd door massage van uw voet, onderbenen en ontspannende hand/arm massage zal de circulatie verbeteren en vermoeidheid verminderen, waardoor uw voeten en handen weer energiek worden.

80,00 euro